2024. szeptember 21.

250-en nézőt vár a hamarosan elkészülő tornacsarnok

Májusra készül el a Széna Téri Általános Iskola mellett épülő új tornacsarnok. A 726 millió forintos beruházás 220 millió forintos helyi forrással valósul meg.

Hétfőn délután bejárást tartottak a Széna Téri Általános Iskola mellett épülő új, ezer négyzetméteres tornacsarnokban. A már szerkezetkész létesítmény TAO-s forrásból és a város által biztosított önrésszel valósul meg. Az épület kettős célt szolgál: megoldja a Köfém SC utánpótlásképzésének helyszínproblémáját, valamint délelőttönként a diákok testnevelésóráinak megtartására is alkalmas – közölte a szekesfehervar.hu.

A fejlesztés a Köfém SC beruházásában közel 726 millió forintból valósul meg. Az elnyert TAO-s pályázati forrást Székesfehérvár önkormányzata több mint 220 millió forintos önerővel egészítette ki. A tervek szerint az iskola 80 éves születésnapjára elkészül a csarnok, amely szabványos pályákkal, a gyermekek ízületeit kímélő sportburkolattal, valamint 250 fő befogadására alkalmas lelátóval rendelkezik majd. A tornateremben lesz egy szabvány méretű, 20x40 méteres kézilabda pálya, a kettéválasztható pályák pedig a délelőtti testnevelésórák tartását biztosítják.

Megosztás

Csökkent a vallás jelentősége a fiatalok életében

Hello Közélet

Csökkent a vallás jelentősége a fiatalok életében

  • 2024.06.3

Hogyan viszonyulnak ma a fiatalok a valláshoz? Milyen okok vezethettek az eltávolodásukhoz? Hogyan tud alkalmazkodni a vallás a mai fiatalsághoz, és hogyan lehet újra vonzóvá tenni számukra? Számos kérdés, kutatási adat, szociológiai értékelés és egy lehetséges válasz: az Aquinói Szent Tamás Akadémia innovatív képzése.

Jót tenni, jól

Hello Közélet

Jót tenni, jól

  • 2024.05.28

Jót tenni jól ma már nem olyan egyszerű, a CHERRISK biztosítási platform mégis ezt kísérli meg saját fejlesztésű eszköztárával.