2024. szeptember 21.

Az Együtt szerint megegyezhetnek az MSZP-Párbeszéddel

Hétfőn folytatják a tárgyalásokat.

Nem állapodtak meg visszaléptetésekről éjszakai tárgyalásukon az Együtt és az MSZP-Párbeszéd képviselői, de néhány egyéni választókerületben biztosan megegyeznek - mondta Szigetvári Viktor a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában péntek reggel.

Az Együtt miniszterelnök-jelöltje azt mondta, hogy „nagyon reménykeltő” a tárgyalás, amelyet hétfőn folytatnak. Hangsúlyozta, hogy pártja már sokat tett az egyezség érdekében, és „már egy-két előrelépés” a héten is történt – írta az MTI.

Az M1 aktuális csatorna műsorában arról beszélt Szigetvári Viktor, hogy az ellenzéki választók azt várják, hogy a lehető legtöbb egyéni választókerületben legyen megállapodás, mert akkor leváltható a Fidesz, ezért széleskörű megállapodásra van szükség. Az együttműködést azonban nem lehet attól függővé tenni, hogy a Jobbik is csatlakozik-e - tette hozzá.

Megosztás

Csökkent a vallás jelentősége a fiatalok életében

Hello Közélet

Csökkent a vallás jelentősége a fiatalok életében

  • 2024.06.3

Hogyan viszonyulnak ma a fiatalok a valláshoz? Milyen okok vezethettek az eltávolodásukhoz? Hogyan tud alkalmazkodni a vallás a mai fiatalsághoz, és hogyan lehet újra vonzóvá tenni számukra? Számos kérdés, kutatási adat, szociológiai értékelés és egy lehetséges válasz: az Aquinói Szent Tamás Akadémia innovatív képzése.

Jót tenni, jól

Hello Közélet

Jót tenni, jól

  • 2024.05.28

Jót tenni jól ma már nem olyan egyszerű, a CHERRISK biztosítási platform mégis ezt kísérli meg saját fejlesztésű eszköztárával.