2024. szeptember 21.

Az LMP nem zárkózik el a visszalépésektől

Szél Bernadett elmondta: a Jobbik ragaszkodik ahhoz, hogy 106 egyéni jelöltet indítson a választáson.

Teljes ellenzéki együttműködés híján az LMP nem kezdeményez újabb egyeztetéseket a többi párttal a választás előtt, ugyanakkor továbbra is nyitottak a tárgyalásra, és nem zárják ki az egyéni visszalépéseket. A következő hetekben azonban a választók mozgósítására koncentrálnak - jelentette ki keddi sajtótájékoztatóján Szél Bernadett és Hadházy Ákos, az LMP két társelnöke.

Szél Bernadett és Hadházy Ákos Gémesi Györggyel, az LMP-vel választási szövetségre lépett Új Kezdet elnökével közösen értékelték újságírók előtt az elmúlt napok ellenzéki egyeztetéseit - írta az MTI.

Szél Bernadett elmondta: a Jobbik ragaszkodik ahhoz, hogy 106 egyéni jelöltet indítson a választáson, holott minden mértékadó elemzés szerint a legszélesebb körű együttműködés vezethet kormányváltáshoz.

Megosztás

Csökkent a vallás jelentősége a fiatalok életében

Hello Közélet

Csökkent a vallás jelentősége a fiatalok életében

  • 2024.06.3

Hogyan viszonyulnak ma a fiatalok a valláshoz? Milyen okok vezethettek az eltávolodásukhoz? Hogyan tud alkalmazkodni a vallás a mai fiatalsághoz, és hogyan lehet újra vonzóvá tenni számukra? Számos kérdés, kutatási adat, szociológiai értékelés és egy lehetséges válasz: az Aquinói Szent Tamás Akadémia innovatív képzése.

Jót tenni, jól

Hello Közélet

Jót tenni, jól

  • 2024.05.28

Jót tenni jól ma már nem olyan egyszerű, a CHERRISK biztosítási platform mégis ezt kísérli meg saját fejlesztésű eszköztárával.