Három helyen várják szűrésre a hölgyeket Fejér megyében | Hello
2024. április 28.
Három helyen várják szűrésre a hölgyeket Fejér megyében

Három helyen várják szűrésre a hölgyeket Fejér megyében

A székesfehérvári szakrendelésen várják májusban mammográfiai vizsgálatra a Székesfehérváron élő, szűrésre hívott hölgyeket. Dunaújvárosban és Kulcson pedig mobil szűrőkamionban találkozhatnak a szakemberekkel a meghívóval rendelkezők.

A mammográfiás szűrőállomás a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Radiológiai Szakrendelésén, Székesfehérváron, a Hunyadi utcában működik. Ide várják május 3-tól egész hónapban Székesfehérvárról azokat a hölgyeket mammográfiás vizsgálatra, akik meghívó levelet kaptak – hívta fel a figyelmet a Fejér Megyei Kormányhivatal.

A rendelési idő hétfőn és pénteken 7:30-tól 13 óráig, kedden, szerdán és csütörtökön 7:30-tól 17 óráig tart. A meghívó levélen szereplő időpont ezen a telefonszámon módosítható: 06-20/387-7996.

A mobil szűrőkamionban május 7-ig Dunaújvárosban, majd május 10-14. között Kulcson várják a szakemberek a meghívóval rendelkező hölgyeket. A rendelési idő hétfőtől péntekig, 9 órától 15.30-ig tart. A mobil emlőszűrő-kamion telefonszáma: 06-20/456-4256.

Éljenek a lehetőséggel! Ne feledjék, az időben felfedezett mellrák gyógyítható!

Megosztás