2024. szeptember 21.

Példát szeretne mutatni visszalépésével

Visszalépett Juhász Péter, az Együtt elnöke az egyéni képviselőjelöltségtől, a párt listáját azonban továbbra is vezeti. A baloldali politikus döntését a Facebook-oldalán jelentette be szombaton.

Juhász Péter Budapest 1. számú választókerületében indult volna a képviselői helyért.

Lépését azzal indokolta, hogy az Együtt ezzel kíván példát mutatni a pártoknak, ő pedig személyes példával szolgál a jelölteknek – írta az MTI.

Juhász Péter videójában elmondta: teljesen mindegy, hogy a pártok milyen érdek miatt nem hívják vissza jelöltjeiket, azzal a Fideszt segítik a győzelemhez. Ma már látni lehet, hogy ha nincs koordináció, az a Fidesz kétharmadához vezethet - szögezte le.

A politikus szerint az ellenzéki jelöltek egymással szemben való indításával elárulják a közös célt, az Orbán-rendszer megdöntését. Minden egyes jelölt személyes felelőssége is, hogy meghozza a szükséges döntést – tette hozzá Juhász Péter.

Felhívta a figyelmet: ahhoz, hogy kormányváltás legyen, minimum 50 helyen kell koordinálni.

Az Együtt immár 63 helyen nem állít jelöltet, hogy ezzel biztosítsa a Fidesz legyőzésének esélyét - jelezte Juhász Péter.

Megosztás

Csökkent a vallás jelentősége a fiatalok életében

Hello Közélet

Csökkent a vallás jelentősége a fiatalok életében

  • 2024.06.3

Hogyan viszonyulnak ma a fiatalok a valláshoz? Milyen okok vezethettek az eltávolodásukhoz? Hogyan tud alkalmazkodni a vallás a mai fiatalsághoz, és hogyan lehet újra vonzóvá tenni számukra? Számos kérdés, kutatási adat, szociológiai értékelés és egy lehetséges válasz: az Aquinói Szent Tamás Akadémia innovatív képzése.

Jót tenni, jól

Hello Közélet

Jót tenni, jól

  • 2024.05.28

Jót tenni jól ma már nem olyan egyszerű, a CHERRISK biztosítási platform mégis ezt kísérli meg saját fejlesztésű eszköztárával.