2024. szeptember 21.

Székesfehérvár nem adja fel a terveit

Fehérvár az Európa Kulturális Fővárosa (EKF 2023) projektre beadott pályázata több pontját is megvalósítja a jövőben, függetlenül attól, hogy már nem nyerheti el a címet.

A következő hetekben szakemberekkel és civil szervezetekkel megvizsgálják, hogy mi az, ami megvalósítható az egyes elemekből - jelentette be az MTI szerint Cser-Palkovics András, a város polgármestere csütörtöki rendkívüli sajtótájékoztatóján.

Az Európai Bizottság független nemzetközi szakértői testülete Debrecen, Győr és Veszprém pályázatait ajánlotta az EKF 2023 projekt döntőjébe. A tanácsadó testület 2018 végén tesz ajánlást a pályázat magyarországi nyertesére.

Megosztás

Csökkent a vallás jelentősége a fiatalok életében

Hello Közélet

Csökkent a vallás jelentősége a fiatalok életében

  • 2024.06.3

Hogyan viszonyulnak ma a fiatalok a valláshoz? Milyen okok vezethettek az eltávolodásukhoz? Hogyan tud alkalmazkodni a vallás a mai fiatalsághoz, és hogyan lehet újra vonzóvá tenni számukra? Számos kérdés, kutatási adat, szociológiai értékelés és egy lehetséges válasz: az Aquinói Szent Tamás Akadémia innovatív képzése.

Jót tenni, jól

Hello Közélet

Jót tenni, jól

  • 2024.05.28

Jót tenni jól ma már nem olyan egyszerű, a CHERRISK biztosítási platform mégis ezt kísérli meg saját fejlesztésű eszköztárával.