2024. április 27.
Alapdarabok, amelyek egyetlen 50 feletti nő szekrényéből sem hiányozhatnak idén nyáron

Alapdarabok, amelyek egyetlen 50 feletti nő szekrényéből sem hiányozhatnak idén nyáron

50 felett el kell búcsúzniuk a változatos és trendi ruhadarabokról és le kell mondaniuk az izgalmas kombinációktól? Egyáltalán nem. Ahhoz azonban, hogy magabiztosak lehessünk a bőrünkben és praktikus, jól használható ruhatárunk legyen, szükségünk van néhány jól megválasztott alapdarabra.

 

 

Az alapdarabokat könnyedén variálhatjuk az egyedi stílusunkhoz és kombinálhatjuk más ruhadarabokkal az adott alkalomhoz illően. Így pedig nem csak időt és energiát spórolhatunk, de biztos alapokra helyezhetjük a gardróbunkat. 

„Az egyáltalán nem igaz, hogy 50 felett már el kell búcsúznunk a változatos és trendi ruhadaraboktól, ugyanis a divat nem a korunk függvénye. Az életkorral együtt járó stílusváltozások nem azt jelentik, hogy fel kell adnunk a trendeket. Épp ellenkezőleg! 50 feletti nőként újra megtalálhatjuk önmagunkat és nyáron is viselhetjük, azt amit csak szeretnénk“ - nyilatkozta Gyöngyösi Szilvia a ByGyöngyösi divatmárka alapítója.

 

A jolly joker fehér ing

Az első és legfontosabb egy trendi fehér ing vagy blúz. Ez az univerzális ruhadarab könnyedén viselhető más ruhadarabokkal, legyen az akár egy laza farmer vagy egy elegánsabb nadrág. Egy klasszikus fehér ing mindig stílusos megjelenést biztosít, legyen szó egy üzleti találkozóról vagy egy baráti összejövetelről, és a nyári hőségben is segít, hogy sikkesek maradjunk.

 

Laza topok

A kényelmes, könnyed felsők tökéletesek a mindennapokra és egyszerűen variálhatóak. Jól passzolnak egy farmerrel vagy egy szoknyával, és ősszel sem kell lemondanunk róluk, hiszen a kedvenc blézereink alá is jó választás lehet. Bátran nyúljunk akár a színesebb anyagból készült darabokhoz is, amelyek kiemelik a személyiségünket. Bátran válasszunk mellé izgalmas kiegészítőket is, akár 1-1 nyakláncot vagy fülbevalót.

 

Légies kisruha

A nyári hőségben sokszor nehéz egyszerre nőiesnek lenni és kényelmesen felöltözni. Pedig nem lehetetlen. Válasszunk egy légies, könnyű anyagból készült, de izgalmas szabású egyberuhát, ami a nagy melegben sem tapad hozzánk és önmagában is stílusos viselet. Felvehetjük egy esti vacsorához egy csinos szandállal viselve, de egy kényelmes és divatos papuccsal a nyaraláson is ki tudjuk használni.

 

A kiegészítők

Az ékszerek és a kiegészítők is fontos szerepet játszanak abban, hogy az alapdarabokat változatossá és izgalmassá tegyük. Egy egyszerű, de elegáns karkötő, nyaklánc vagy egy színes sál mindig feldobja az összképet. Ne féljünk kísérletezni és bátran fejezzük ki személyes stílusunkat az ékszereken keresztül.

Megosztás

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

Hello Mozaik

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

  • 2023.09.21

Az ősz beköszöntével az idénygyümölcsök és -zöldségek széles és színes kínálata egyre szűkül és hajlamossá válhatunk a vitaminokban szegényebb, de nehezebb, zsírosabb ételek fogyasztására. Ezzel párhuzamosan egyre kevesebb napfény ér bennünket, a levegő lehűlése és a fokozott őszi stresszterhelés pedig sajnos magával hozza a náthaszezont.  

 

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

Hello Mozaik

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

  • 2023.08.29

Útmutatónkban összegyűjtöttük az őszi-téli kuckózós időszak szín trendjeit, amelyek a legnagyobb divatházak kifutóin már megmutatták magukat, és tippeket adunk, hogy ezeket hogyan érdemes kombinálni.