2024. április 29.
Több embert megsebesítettek légpuskával Székesfehérváron

Több embert megsebesítettek légpuskával Székesfehérváron

Egy lánynak centiken múlott a szeme világa, mást combon lőttek. A rendőrség is nyomoz az ügyben.

Légpuskás orvlövész tartja rettegésben a székesfehérváriakat. Valószínűleg találomra választja ki célpontjait, és már több embert is megsebesített.

Egy 16 éves lány az iskolából tartott ha­zafelé, éppen a Budai úti buszmegállóban várakozott a barátjával, amikor a hatalmas erővel érkező lövedék az arcába csapódott. Hirtelen azt sem tudta, hogy mi történt, csak az elképesztő fájdalmat érezte. Csak akkor esett ki az arcából a golyó, amikor lehajtotta a fejét. A barátja szólt neki, hogy ömlik a vér az arcából, egyből indultak a sürgősségire. Centiken múlott a szeme világa. Megröntgenezték, de szerencsére nem hatolt csontig a lövedék – mesélte a Borsnak a megsérült lány nővére.

A lövés a megálló mögötti fenyőfa irányából érkezhetett, de az is lehet, hogy a szemközti pa­nel­lakások egyikéből adták le.

Miután a Facebookon is megosztották a történetet, kiderült, hogy nem ő az egyetlen áldozat, mást is megsebesítettek ugyanott, ugyanabban az időben: őt combon lőtték. Rajta kívül még ketten hasonlókról számoltak be.

A rendőrség megkezdte a nyomozást az ügyben. A Székesfehérvári Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

Megosztás

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

Hello Mozaik

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

  • 2023.09.21

Az ősz beköszöntével az idénygyümölcsök és -zöldségek széles és színes kínálata egyre szűkül és hajlamossá válhatunk a vitaminokban szegényebb, de nehezebb, zsírosabb ételek fogyasztására. Ezzel párhuzamosan egyre kevesebb napfény ér bennünket, a levegő lehűlése és a fokozott őszi stresszterhelés pedig sajnos magával hozza a náthaszezont.  

 

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

Hello Mozaik

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

  • 2023.08.29

Útmutatónkban összegyűjtöttük az őszi-téli kuckózós időszak szín trendjeit, amelyek a legnagyobb divatházak kifutóin már megmutatták magukat, és tippeket adunk, hogy ezeket hogyan érdemes kombinálni.