2024. május 4.

Sikeresen szerepeltek a fehérvári szinkronkorcsolyások a Budapest Kupán

A Pingvin és Icebreakers csapatok legközelebb Csehországban vesznek részt egy nemzetközi megmérettetésen.

Sikeresen szerepeltek a fehérvári szinkronkorcsolyázók a Budapest Kupa nemzetközi szinkronkorcsolya-versenyen, amelyen mintegy 15 ország közel 100 csapata mérte össze tudását hétvégén a Vasas Jégcentrumban. Az eseményen a Székesfehérvári Szinkronkorcsolya Szakosztály három kategóriában is indult.

A 13 év alattiak juvenile kategóriájában - egy orosz csapat mögött – a fehérvári Pingvinek a legjobb magyar csapatként a második helyet szerezték meg, míg a felnőttek között az Icebreakers a magyar csapatok között második, a nemzetközi versenyben ötödik helyen végzett.

A Mixed-age kategóriában induló fehérvári csapat nagyon szoros nemzetközi versenyben 20. helyezést ért el. A sikeres hazai szerepléssel még nincs vége a versenyszezonnak, a fehérvári szinkronkorisok Pingvin és Icebreakers csapata két hét múlva Csehországban vesz részt egy nemzetközi megmérettetésen – írta a szekesfehervar.hu.

Megosztás

Magyar felvonulás az osztrák síterepen

Hello Sport

Magyar felvonulás az osztrák síterepen

  • 2024.03.19

30. alkalommal rendezték meg a Dockyard Havas Szezonzárót az ausztriai Kreischbergen. A jubileum és március 15. apropóján egy közös ünnepi lecsúszást is tartottak, amin több száz magyar csúszott le együtt az emlékező menetben.