2024. április 26.

Van egy jó üzleti ötlete?

Induló startup vállalkozók, egyetemi K+F csapatok és kkv vezetők jelentkezhetnek innovatív ötleteikkel a díjmentes tréningre.

Fiatal vállalkozók és egyetemi kutató-fejlesztő csapatok jelentkezését várja március 19-ig ingyenes tréning és mentorprogramjára a Közép-Dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség. Az Accelerator projekt keretén belül megvalósuló Alba Accelerator program egyetemi és vállalkozói innovatív ötletek mentorálásában biztosít lehetőséget induló startup vállalkozók és már működő kkv-k vezetői, tulajdonosai részére.

A tréningsorozat záró rendezvényén, júniusban a vállalkozók tapasztalt nemzetközi befektetői zsűri előtt mutathatják be üzleti ötleteiket, mellyel lehetőséget kapnak a további nemzetközi megmérettetésre.

További részletek a www.albaaccelerator.eu oldalon találhatók, a jelentkezéseket is itt várják – írta a szekesfehervar.hu.

Megosztás

Az idei év hozhatja meg az IT iparágnak a növekedést?

Hello Gazdaság

Az idei év hozhatja meg az IT iparágnak a növekedést?

  • 2024.02.2

Az IT szektor a 2023-as évben az előző évi növekedéshez képest csökkenést mutatott a megrendelések tekintetében, azonban hazai és nemzetközi jóslatok szerint az idei évben növekedésnek indulhat - végzett piaci körképet a hazai IT munkaerőpiac egyik vezető cége, a Bluebird.