2024. április 26.

Látta a 14 éves lányt?

Horváth Klaudia Laura még április 24-én tűnt el.

A 14 éves fiatal 2018. április 24-én délután dégi lakcíméről ismeretlen helyre távozott, tartózkodási helye azóta ismeretlen – írja a Police.hu.

A fiatal megközelítőleg 150 centiméter magas, vékony testalkatú, sötétbarna, hosszú hajú. Eltűnésekor fekete tornacipőt, narancssárga rövidnadrágot, fekete trikót és zöld kardigánt viselt.

 
A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a fotón látható Horváth Klaudia Laurát felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22-541-600-as telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöldszámán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén! – írják.

Megosztás

Élő adásban élesztett újra egy nőt Oroszlán Szonja

Hello Közélet

Élő adásban élesztett újra egy nőt Oroszlán Szonja

  • 2024.03.7

A színésznő épp a NAV Dózsa György úti ügyfélszolgálatán várakozott egyik filmbeli karaktere, Timi szerepében, amikor megtörtént a baj, a szintén ott tartózkodó, és az orra előtt összeeső dr. Bárány Olga (Pokorny Lia) ügyvédnőt kellett újraélesztenie. Mindez most szerencsére csak az Országos Mentőszolgálat Alapítvány (OMSZA) kisfilmjének forgatásán történt, de vajon éles helyzetben is odamenne-e valaki egy eszméletlen nőhöz? A felmérések szerint ugyanis ilyenkor a nők kisebb eséllyel kapnak segítséget. Legújabb, a Nemzetközi Nőnapra időzített edukációs kisfilmjével ezen szeretne változtatni a Mentőalapítvány.