2024. április 26.
Vigyázzunk! Csalók adhatják ki magukat az E.ON munkatársának Fejér megyében

Vigyázzunk! Csalók adhatják ki magukat az E.ON munkatársának Fejér megyében

A társaság felhívja a figyelmet, hogy nem mennek ki előzetes értesítés nélkül, nem kérnek pénzt a helyszínen és minden munkatársuk, partnerük céges igazolvánnyal rendelkezik.

Az E.ON nevével visszaélve téveszthetik meg a lakosságot Fejér megyében - közölte a társaság csütörtökön az MTI-vel, miután az elmúlt napokban erre utaló bejelentés érkezett ügyfélszolgálatukra. A bejelentés szerint egy szolgáltató cég az E.ON Dél-dunántúli Gázhálózati Zrt. nevében igyekszik bejutni a felhasználók ingatlanjába, a belső gázhálózat kötelező átvizsgálására hivatkozva.

Az E.ON fokozott óvatosságot kért a lakosságtól arra az esetre, ha a társaság előzetes értesítése vagy a felhasználó bejelentése nélkül számukra ismeretlen emberek megjelennek az otthonukban és az ingatlan belső áram- vagy gázhálózatának ellenőrzésére, átvizsgálására irányuló szolgáltatást ajánlanak fel, továbbá erre vonatkozó szerződéses dokumentumot kívánnak velük aláíratni, és ehhez a helyszínen, készpénzben díjazást kérnek.

A cég felhívta a figyelmet arra, hogy munkatársai sosem visznek házhoz pénzt, nem kérnek helyszíni készpénzes kifizetést. Emlékeztettek arra is, hogy munkatársaik és minden szerződéses partnerük rendelkezik céges igazolvánnyal, amely egy bankkártya méretű, fényképes plasztik kártya, azokkal kötelesek igazolni magukat.

Megosztás

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

Hello Mozaik

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

  • 2023.09.21

Az ősz beköszöntével az idénygyümölcsök és -zöldségek széles és színes kínálata egyre szűkül és hajlamossá válhatunk a vitaminokban szegényebb, de nehezebb, zsírosabb ételek fogyasztására. Ezzel párhuzamosan egyre kevesebb napfény ér bennünket, a levegő lehűlése és a fokozott őszi stresszterhelés pedig sajnos magával hozza a náthaszezont.  

 

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

Hello Mozaik

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

  • 2023.08.29

Útmutatónkban összegyűjtöttük az őszi-téli kuckózós időszak szín trendjeit, amelyek a legnagyobb divatházak kifutóin már megmutatták magukat, és tippeket adunk, hogy ezeket hogyan érdemes kombinálni.